what is world ia day button visit ia button

People


Paul Roks Paul Roks Owner, coach and advisor at Man en Paard. Paul has a background in project- and change management and as an advisor guided many teams through challenging organizational processes. As a coach his approach is to focus on people’s patterns in thinking as well as emotions and physique. He specializes in cultural break throughs in organisations, interventions in management teams an personal coaching in work and life matters. In his experience the situation in which people find themselves is seldom the problem, the thoughts about this situation are the real troublemakers.
View his LinkedIn profile

“Architecting Happiness? You’ve gotta be kidding.”
Paul Roks werkt in verandertrajecten bij diverse gemeenten en bij organisaties zoals ING en Bayer. Paul is een motiverende inspirator, een enthousiaste coach en adviseur met een sterk persoonlijke aanpak. Geboeid door wat hen drijft weet hij mensen in staat te stellen patronen te doorzien en te doorbreken. Zo helpt hij hen (weer) de leiding te nemen over hun eigen (werk)leven.

Paul heeft in z’n loopbaan veel programma’s ontwikkeld, maar als organisatiecoach weet hij inmiddels dat al die plannen geen verandering teweegbrengen. John Lennon zei het al: “Life is what happens to you when you’re making other plans.” Op 21 februari stelt hij Architecting Happiness ter discussie: Geluk kan niet gemaakt worden! Om de grenzen te verkennen aan wat maakbaar is, neemt Paul de deelnemers via het verhaal over de Toren van Babel mee naar de huidige skyline van Dubai en via films als Kingdom of Heaven naar de muziek van Guy Clark. Het wordt een boeiende lezing over het verschil tussen de essentie en de vorm.

Anderzijds bevat Architecting Happiness voor Paul een inspirerende belofte, omdat het de weg vrijmaakt om ons meer bezighouden met de werking van wat we maken, dan met het bouwwerk zelf. Waarom dit dan tot happiness leidt? Paul Roks geeft er antwoord op! Ook deelnemers die ervan overtuigd zijn dat geluk wel ontworpen kan worden, zijn van harte welkom voor een positieve discussie hierover met Paul.

ia banner button' width='70%'/></a></div>

	
</article>
<section id='graysection' >
	<br/></br>
	<h2>AND WITH THANKS TO OUR GLOBAL SPONSORS</h2><br/>

<div align=
  marriott sponsor   ronsenfeld sponsor   balsamiq sponsor  
 
  axure sponsor   user testing sponsor   all you can learn sponsor  
 
 
     protoio sponsor   all you can learn sponsor