what is world ia day button visit ia button

People


Niels Hoogendoorn Niels Hoogendoorn Visual strategist & workshop facilitator @thingkit Solving strategic and creative puzzles through visual communication is what Niels loves most. He facilitates (very visual) workshops and founded Knowledge.li, an online creative knowledge market where everybody can share knowledge and collaborate visually. Niels helps people to think strategically, create future-proof business models, design innovative concepts and find out why, how and what they (should) do in a visual way.
View his LinkedIn profile

Visuele communicatie als creatief middel
Naast zijn studie Industrieel ontwerpen heeft Niels een flinke dosis ervaring opgedaan. Eerst als interaction & graphic designer, later meer en meer als visueel strateeg. Gepassioneerd en met gebruik van visuele communicatiemiddelen weet Niels de creativiteit in mensen aan te wakkeren en te stimuleren. Na de ontwikkeling van apps en UI/UX design en ook workshops voor merken als Greenpeace, Radio 538, Warchild, 101.tv en de Nederlandse Politie, heeft Niels in 2013 het sociale kennisplatform Knowledge.li opgericht. Als visueel strateeg begeleidt hij kennispartners bij het visualiseren en slimmer gebruiken van hun kennis en bedrijven bij innovatie en strategie. Zijn toolkit hiervoor: het online platform Knowledge.li en de workshops waarin hij gebruik maakt van visuele canvassen, kaartspellen en veel post-its.

Op 21 februari laat Niels de rol van visuele communicatie zien bij het oplossen van ingewikkelde vraagstukken. Visueel samenwerken draagt bij aan een sterk teamgevoel en het betrekt klanten of eindgebruikers bij het proces. Het resultaat: een veel sterker plan of product; een boost van happiness, van bedrijf tot consument!

In de lezing van Niels kunnen de deelnemers veel praktische voorbeelden verwachten en krijgen zij tools aangereikt die direct in hun dagelijkse werkzaamheden te gebruiken zijn. De deelnemers zullen op interactieve wijze de kracht van ‘visual thinking’ ontdekken en hierin ‘startups’ en ‘strategieën’ zien ontstaan. Visual happiness!

Neem een kijkje bij Knowledge.li: https://www.knowledge.li/tour

Ontdek meer dan 70 online en offline workshops: https://beta.knowledge.li/market

ia banner button' width='70%'/></a></div>

	
</article>
<section id='graysection' >
	<br/></br>
	<h2>AND WITH THANKS TO OUR GLOBAL SPONSORS</h2><br/>

<div align=
  marriott sponsor   ronsenfeld sponsor   balsamiq sponsor  
 
  axure sponsor   user testing sponsor   all you can learn sponsor  
 
 
     protoio sponsor   all you can learn sponsor