what is world ia day button visit ia button

People


Gerben Broekmaat Gerben Broekmaat Owner at VOF de Loods, Nurse Specialist Mental Health Care @broekmaat Together with Djurre Menges, Gerben started VOF de Loods. This is an initiative for psychiatric patients to spend their days in an inspiring environment working on Porches and involving them in their racing team as part of therapeutic day care.
Information plays a very interesting and inspiring role in this organization, which they will tell us all about View his LinkedIn profile

VOF de Loods
Gerben Broekmaat is in 2010 samen met Djurre Menges, VOF de Loods gestart, een dagbesteding voor psychiatrische patiënten. Het verbeteren van patiëntenzorg loopt als een rode draad door Gerben’s werk. Niet alleen bij VOF de Loods maar ook in zijn functie als verpleegkundige, als trainee en begeleider van zorgprofessionals.

Op World IA Day vertelt Gerben Broekmaat hoe hij uit ontevredenheid over het zorgaanbod van passende dagbesteding, samen met Djurre Menges, het idee vatte om hun passie voor auto’s te combineren met zorg. En hoe dit resulteerde in het ontstaan van een autowerkplaats waar zo’n 40 mannen werken aan Porsche sportwagens, een automerk waar jongens van dromen. Mannen zonder veel zelfvertrouwen ontwikkelen zich in de veilige omgeving van VOF de Loods in hun persoonlijkheid, in hun werk en in hun plek in de samenleving. Letterlijk en figuurlijk Architecting Happiness.

Alleen al het enthousiasme van Gerben Broekmaat is een flinke dosis happiness. In zijn workshops inspireert Gerben de deelnemers tot stappen zetten om dromen waar te maken. Hij vertelt hoe hij en Djurre, ondanks vooroordelen van anderen, in hun idee bleven geloven en hun autowerkplaats tot een succesvol bedrijf hebben gemaakt. In de nominaties voor de Niek de Jong Prijs 2013 (een initiatief van Zorgverzekeraars Nederland en het Innovatiefonds Zorgverzekeraars) stond VOF de Loods in de top 5 van meest innovatieve zorgprojecten in Nederland.

ia banner button' width='70%'/></a></div>

	
</article>
<section id='graysection' >
	<br/></br>
	<h2>AND WITH THANKS TO OUR GLOBAL SPONSORS</h2><br/>

<div align=
  marriott sponsor   ronsenfeld sponsor   balsamiq sponsor  
 
  axure sponsor   user testing sponsor   all you can learn sponsor  
 
 
     protoio sponsor   all you can learn sponsor