what is world ia day button visit ia button

People


Emile Nijssen Emile Nijssen Co-founder Athom, Product Visionary of Homey Emile is co-founder of Athom, creator of Homey. This domotica system is your personal assistent at home. Homey lets you interact with your home and your devices in the way you interact with anyone else: using natural, spoken commands. The production is funded by a successful Kickstarter campaign.
Emile, entrepreneur and also still a student, is passionate about making awesome things that people love to use.
View his LinkedIn profile

Homey: je elektronische vriend
Emile is student Creative Technology aan de Universiteit Twente en werkt freelance als web developer. Samen met mede-student Stefan Witkamp is hij de bedenker van Homey: een klein apparaatje dat op spraakcommando’s tal van apparatuur in je huis aanstuurt. Denk daarbij aan audio-apparatuur, de huiskamerverlichting, thermostaatregeling of de koffiemachine. Dankzij een succesvolle crowdfundingsactie kunnen Emile en Stefan dit product nu ontwikkelen. Verwachte lanceerdatum van Homey is de zomer van 2015.

“Producten zijn een middel tot geluk. Homey maakt praktische situaties prettiger, veraangenaamt een sfeer of stemming en creëert een comfortabel (t)huis.” Op World IA Day vertelt Emile hoe het idee voor het product Homey is ontstaan. Hij licht het belang van user interaction toe. Homey kan alleen goed functioneren als het apparaatje en de gebruiker elkaar goed begrijpen. Met het idee voor dit enigszins futuristische product mogen de deelnemers verwachten dat Emile een duidelijke visie op de toekomst heeft. Luister naar zijn kijk op het effect van technologische ontwikkelingen op ons toekomstig dagelijks leven: een leven vol Happiness?

Demo van Homey: https://www.youtube.com/watch?v=06u3XGd3Tfo

ia banner button' width='70%'/></a></div>

	
</article>
<section id='graysection' >
	<br/></br>
	<h2>AND WITH THANKS TO OUR GLOBAL SPONSORS</h2><br/>

<div align=
  marriott sponsor   ronsenfeld sponsor   balsamiq sponsor  
 
  axure sponsor   user testing sponsor   all you can learn sponsor  
 
 
     protoio sponsor   all you can learn sponsor